Betaalmethoden

Er zijn 3 manieren waarop u kunt betalen:

  1. Betaling online met ideal. Met deze betalingsmethode wordt uw bestelling het snelst verwerkt. 
  2. Vooruitbetaling door bankoverschrijving op ons ING banknummer NL46 INGB 0676801463 t.n.v. MediScore. Vermeld daarbij PAX-tassen van MediScore en uw factuurnummer.
  3. Voor bedrijven: betaling na ontvangst van de factuur. De betalingstermijn is 14 dagen.

Betalen via Ideal

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. 

U plaatst een bestelling in de online shop van PAX-tassen. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDeal wilt betalen. Na het plaatsen van u bestelling en het invullen van de adresgegevens kunt u uw bank selecteren. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »